Voorwaarden recensies

 

 

Een recensie schrijven

Wij vinden het erg nuttig om uw ervaring te lezen na een bezoek aan onze bedrijven. 
Wanneer uw niet tevreden bent geweest horen we graag de verbeterpunten. Maar natuurlijk vinden we het ook altijd fijn om te mogen lezen dat u wel met een goed gevoel op ons terug kijkt!
De recensies worden dan ook te allen tijde gelezen en gedeeld met collega’s.

Daarnaast worden er ook recensies geschreven welke, naar onze mening, irrelevant dan wel aanstootgevend of niet voldoende worden onderbouwd. Deze recensies worden dan ook niet getoond en/of verwijderd van onze website.

 

Uw beoordeling op onze website?

Een recensie wordt niet goedgekeurd en dus niet getoond als wij vinden dat de schrijver zijn mening niet voldoende heeft onderbouwd of de recensie irrelevant dan wel aanstootgevend is.

Wilt u wel een recensie schrijven maar heeft u liever niet dat deze op de website wordt getoond? Of heeft u een klacht? Stuur dan een e-mail naar [email protected]l 

 

Externe websites

Bovenstaande informatie heeft betrekking op de recensies die via onze eigen websites worden verzonden. Externe websites (bv IENS, Tripadvisor, Facebook, eet.nu) werken volgens eigen gestelde voorwaarden waar wij (HarborHoreca) geen enkele invloed op hebben. 

 

 

Ga terug om een recensie te schrijven >